En fin dag ved mjøsa

I dag har vært en av de bedre dagene på ganske så lenge. Sjela mi trengte denne dagen, for å si det sånn. Først satt jeg og kjæresten ute på verandaen med hver vår bok i fem fine timer i sola. Sommervarmen har vært skrudd på for fullt i dag og fregnene på nesa har multiplisert seg.

Deretter samlet vennegjengen seg på tjuvholmen for grilling og bålkos.Jeg unnet meg til og med en øl i finværet.

Jeg har virkelig verdens beste venner. <3 Humoren  og humøret har vært på topp og med mye latter og god musikk har vi kost oss skikkelig alle sammen. Det er så fint å ha venner som man føler seg hundre prosent komfortabel rundt og som man kan snakke om hva som helst med!

Som en avslutning på det hele ble vi beordret om å flytte bilen av sirkus Arnardo, som kom med 35 fulle vogntog og skulle slå seg ned på tjuvholmen, akkurat i det vi skulle dra. Det ble litt småkaotisk når vi skulle manøvrere oss ut fra tjuvholmen, men det gikk bra og latteren satt løst hos alle sammen over det komiske med hele situasjonen.

Noen ganger har man en så fin dag at man aldri vil at den skal være over, og i dag har vært en sånn dag. Heldigvis er planen å ha grillkos ved mjøsa i morgen også, så jeg håper på en minst like fin dag i morgen også. #hamar #grilling #tjuvholmen #venner #findag #godevenner #bradag #minneverdig

 

2 kommentarer

Sarah Nazeem

06.05.2017 kl.17:41

Koselig :) - - - og morsomt med Arnardo (hadde de kamelene med seg?)

beatitudinem

06.05.2017 kl.21:39

Sarah Nazeem: Ja, var kjempekoselig! De hadde kamelene med seg ja, tok bilde av dem i dag:)

Skriv en ny kommentar

beatitudinem

beatitudinem

27, Hamar

Jeg er en introvert bokelsker som liker kreative ting, jeg elsker å skrive, er over gjennomsnittet glad i dyr og ønsker å en dag bli veterinærsekretær. Bloggen min er min ventil i en verden jeg ikke alltid føler meg som en del av. Jeg er lidenskapelig opptatt av å fjerne stigma rundt psykiske lidelser og er åpen om mine egne, også på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits