Eurovision og nye briller

Jeg har hatt en bokdag!<3

Jeg har lest siden jeg våkna og helt fram til Eurovision-semifinalen klokka 21.00. Jeg elsker sånne dager hvor man kan forsvinne fullstendig inn i en bok og glemmer alt som ikke er som det skal. Noen ganger trenger sjela di påfyll og da blir det bare sånn, og introvertdyret inni meg ligger og maler.Det er sånne små ting som er viktige å gjøre mer av.  
 

Jeg tok som nevnt pause fra lesing for å se på Eurovision, som er en av mine store guilty pleasures. Jeg synes det er helt fantastisk med alt glitteret og alt glammet, og hysterisk morsomt å sitte å gjøre narr fra sofakroken. Jeg gleder meg stort til lørdagens finale, da blir det plingfest med gjengen fra p3morgen.  

Jeg elsker forresten de nye brillene mine, endelig kan jeg lese uten å ha vondt i øynene! Plutselig kan jeg lese teksten på tv-en igjen og slipper å se dobbelt.

Dessuten syns jeg de er fine! Derfor slenger jeg med en sjelden selfie.

Håper alle har hatt en like fin torsdag som meg. 


#bøker #lesing #selfie #torsdag #småting #lesedag
 

2 kommentarer

Mona Iren

12.05.2017 kl.22:55

Så deilig med en hel lesedag. Det lengter jeg etter nå også. Og så fint bilde av deg:)

beatitudinem

14.05.2017 kl.19:58

Mona Iren: Lesedager er stas! Håper du får en fin lesedag snart også! og takk for koselig kommentar!:)

Skriv en ny kommentar

beatitudinem

beatitudinem

27, Hamar

Jeg er en introvert bokelsker som liker kreative ting, jeg elsker å skrive, er over gjennomsnittet glad i dyr og ønsker å en dag bli veterinærsekretær. Bloggen min er min ventil i en verden jeg ikke alltid føler meg som en del av. Jeg er lidenskapelig opptatt av å fjerne stigma rundt psykiske lidelser og er åpen om mine egne, også på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits