En fin 17 mai i joggebuksa

Jeg har hatt en kjempekoselig 17 mai feiring sammen med kjæresten!

Egentlig er jeg ikke veldig begeistra for alt styret og alle menneskene på 17 mai, så jeg ble glad når vi ble enige om å ha en rolig dag hjemme, ikledd joggebukse, langt unna tog og folkemasser. Egentlig skulle vi til Oslo og feire med mamma, men ble hjemme allikevel og det angres det ikke på. Oslo hadde sikkert vært en god arena for angstmonsteret til å våkne for fullt. 

Vi har sett nok folk på tv i dag, for å si det sånn. For tradisjon tro har vi sett på barnetoget i Oslo på NRK.

Midt i marengslaginga til pavlovaen ble vi likevel nødt til å låne håndmikser av naboen for å få piska ordentlig, da stavmikseren min ikke klarte jobben. Når vi så kom til å skulle piske krem så oppdaget vi at vi hadde kjøpt matfløte, så kjæresten tok på seg sportytrynet og tok en tur på bensinstasjonen midt i fruktkuttinga.

Vi har kost oss skikkelig i dag, med god mat og drikke og god kake (tilslutt) til dessert. Da gjør det faktisk ikke noe at man har sittet i joggebukse hele dagen heller. Ihvertfall har jeg bestemt at det ikke gjør noe!:p 


17 mai selfien 2017<3

Røkt laks og ørret, spekeskinke, eggerøre og potetsalat og rundstykker til middag. Fint skal det være!


Det ble pavlova til slutt!

#blogg #17mai #nasjonaldag #norge #mai #kake #dessert #pavlova #17maiselfie #kjærestebilde #selfie #foto 

2 kommentarer

Charlotte

17.05.2017 kl.21:31

hørt koselig ut :)

beatitudinem

17.05.2017 kl.21:34

Charlotte: Takk! Håper du også har hatt en fin feiring! Gratulerer med dagen!

Skriv en ny kommentar

beatitudinem

beatitudinem

27, Hamar

Jeg er en introvert bokelsker som liker kreative ting, jeg elsker å skrive, er over gjennomsnittet glad i dyr og ønsker å en dag bli veterinærsekretær. Bloggen min er min ventil i en verden jeg ikke alltid føler meg som en del av. Jeg er lidenskapelig opptatt av å fjerne stigma rundt psykiske lidelser og er åpen om mine egne, også på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits