Lys våken

Nok en gang sitter jeg her uten å få sove. Det mangler fremdeles en avknapp i hodet mitt, og i natt er det mye støy på linja.Jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal beskrive tankekjøret som suser i bakgrunnen, men at det er irriterende er det ingen tvil om. Plutselig sa det bare pling og så var hjernen lys våken og fullt i gang med alt annet enn å skru seg noenlunde av.

Dagen i dag har vært en rar en, med litt hangovertendenser fra gårsdagens doble dose sovemedisiner. Jeg har vært grusomt trøtt i hele dag, og nærmest bønnfalt kjæresten om en tidlig kveld, men jeg fikk selvsagt ikke sove til tross for at vi var i seng rundt klokka åtte. Er det noen folk i verden jeg misunner er det de som kan gå og legge seg og som mer eller mindre umiddelbart sovner, de aner ikke hvor fint de har det! 

Så nå sitter jeg her med en snus da, mens kjæresten sover søtt og katten ligger og snorker i sofaen ved siden av meg. 

Jeg gleder meg til i morgen, for da skal vi nemlig planlegge sommertur til dyreparken i Kristiansand med vennegjengen. Det blir den eneste planlagte ferieturen min i sommer og jeg gleder meg som en liten unge til 7 juli. Jeg har ikke vært i dyreparken siden jeg var kanskje fem år gammel, og i fjor var jeg ikke på noen tur noen steder, så jeg gleder meg til at det faktisk skal skje noe i sommer. Det spiller liksom ingen rolle at vi er seks voksne mennesker som drar på tur til dyreparken, jeg vet nemlig at det blir en fin tur selv uten unger. :p #insomnia #søvn #psykiskhelse #ferie #ferieplaner

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

beatitudinem

beatitudinem

27, Hamar

Jeg er en introvert bokelsker som liker kreative ting, jeg elsker å skrive, er over gjennomsnittet glad i dyr og ønsker å en dag bli veterinærsekretær. Bloggen min er min ventil i en verden jeg ikke alltid føler meg som en del av. Jeg er lidenskapelig opptatt av å fjerne stigma rundt psykiske lidelser og er åpen om mine egne, også på bloggen.

Kategorier

Arkiv

hits